Ilmoittautuminen EasySwim uimakoulukerhoon »

EasySwim ryhmän touhuiluja Vesihelmessä

Mitä EasySwim on?

EasySwim on Hollannissa kehitetty uimaopetusmetodi. EasySwim-metodi on suunniteltu erityisesti pienten lasten pedagogisiin tarpeisiin ja se on sovitettu vastaamaan pienten lasten motorista taitotasoa.

EasySwim-tunneilla sekä lapsen että ohjaajan viihtyminen ja sitoutuminen ovat toiminnan keskiössä. Tuloksena on optimaalinen oppimisprosessi, maksimaaliset tulokset ja elinikäinen uimisen ilo!

Uimaopetus on kokemusperäistä oppimista, jossa lapsen oma oivallus on tärkeää. EasySwim-tunneilla lapset ovat hyvin sitoutuneita uimaopetukseen ja tuntevat olonsa turvalliseksi. Jokainen lapsi saa olla oma itsensä ja kehittyä omassa tahdissaan. EasySwim on hauska ja tehokas tapa oppia elinikäinen uimataito.

Suoraan syvään päätyyn!

EasySwim on poikkeuksellinen uimakoulu, jossa hypätään heti ensimmäisellä kerralla syvään altaaseen. 

Harjoittelu syvässä vedessä totuttaa lapset toimimaan vedessä luonnollisesti. Oppiminen on samalla paljon tehokkaampaa kuin vedessä, jossa jalat yltävät pohjaan. Syvä vesi antaa lapsille mielekkään haasteen ja takaa parhaan mahdollisen oppimisen. Tämän seurauksena lapsi oppii nopeammin luottamaan veteen mikä mahdollistaa oikeiden uintitekniikoiden oppimisen nopeassa tahdissa. 

Opetuksessa käytetään kelluttavaa EasySwim Pro- uimaliiviä, joka riisutaan välillä pois ja kokeillaan todellista uimataitoa. Kelluttava EasySwim-puku yllään lapset tuntevat olonsa turvalliseksi ja säilyttävät täydellisen liikkumisen vapauden. 

 

Jokainen lapsi on ainutlaatuinen!

Jokainen lapsi on jo syntymästään ainutlaatuinen. Jokaisella lapsella on erilainen luonne ja tapa suhtautua eri asioihin, minkä vuoksi jokainen lapsi kokee tilanteet yksilöllisesti ja reagoi eri tavoin. Olemme vakuuttuneita siitä, että lapset voivat kehittää perusominaisuuksiaan harjoittelun ja vaivanäön kautta. 

Pystymme näkemään jokaisessa lapsessa piilevän potentiaalin, mikä ei ole vielä päässyt kehittymään. Tämä ajattelutapa sallii lasten kukoistaa ja kehittyä.

EasySwim-tunnit pidetään pienissä ryhmissä, jolloin jokaisella lapsella on mahdollisuus henkilökohtaiseen huomioon. Apuna käytetään myös EasySwim- kuvakortteja ja paljon muita apuvälineitä ja leluja. Tärkein apuväline on kuitenkin motivoituneet ja koulutetut ohjaajat.

 

 

Uintiryhmät

EasySwim Survival ryhmät 3–5-vuotiaille lapsille. 

EasySwim Survival -ryhmissä keskitytään vesipelastustaitoihin. Lapsi oppii uimataidon alkeet ja hyvät vesitaidot. Tunneilla käytetään paljon leikkejä ja erilaisia välineitä uimaopetuksen apuna.
Survival-ryhmässä on 4–6 lasta ja uintiaika 30 min. Aloitteleva, arka vanhempikin lapsi aloittaa usein tästä ryhmästä.

EasySwim Advance ryhmät 5–7-vuotiaille lapsille. 

EasySwim Advance-ryhmässä uimataito kehittyy koko ajan ja opitaan erilaisia uintitekniikoita, hyppyjä, sukelluksia, kuperkeikkoja yms. 
Advance-ryhmässä on 7–10 lasta ja uintiaika 45 min.

UUTTA!! EasySwim Family sopii hyvin erityisen aroille lapsille ja pienille 2,5-3v. jotka eivät vielä ilman vanhempaa selviä liivin kanssa. Ryhmässä mukana lapsi ja yksi vanhempi.  Uintiryhmä kokoontuu keskiviikkona 18.00-18.35
Kesäkurssi 2023 tulossa.   Easyswim family  ryhmässä hyvä  aloittaa oman tutun vanhmman kanssa ja piabn uinti onnistuukin jo ryhmissä ilman vanhempaa

Ryhmät ja hinnasto

EasySwim on lapsen harrastus, ”uimakoulukerho”, jossa voi uida niin kauan, kun suorittaa diplomin. Paikka varataan aina kaudeksi kerrallaan. (Syyskausi elokuu-joulukuu ja kevätkausi tammikuu-toukokuu). Voit tiedustella vapautuvia paikkoja ja jos niitä ei sillä hetkellä ole, voit ilmoittautua jonoon.

Hinnasto

Hinta 14,50 € / kerta kausimaksun hinnalla. Tunteja on noin 20/kausi. Tuntien määrä riippuu mm. arkipyhien sijoittumisesta eri vuosina. Easyswim Family ryhmässä vanhmpi mukana ja yhtiehinta on 18,50 € / kerta kausimaksun hinnalla.

Halutessaan voi käydä kokeilemassa pari kertaa 20 €:n kertamaksulla ennen kuin sitoutuu koko kaudeksi.

Lisäksi tarvitaan EasySwim Pro-uimaopetuspuku ja tarvittaessa uimalakki ja uimalasit. Laadukkaat tuotteet saat Vesikasteen kautta! Voit tutustua tuotteisiin Vesikasteen verkkokaupassa.

Viihdeuimala Vesihelmessä

EasySwim Survival- ryhmät
Perjantai klo 16.00–16.30, 16.30–17.00
Tiistai klo 16.45–17.15 ja 18.00–18.30

EasySwim Advance- ryhmät
Perjantai klo  17.00-17.45 ja 17.45–18.30
Tiistai klo 16.00–16.45, 17.15–18.00 ja 18.30–19.15
Keskiviikko klo 16.30–17.15, 17.15–18.00

EasySwim Family- ryhmät
Keskiviikko 18.00-18.35. Tässä ryhmässä lapsi vanhemman kanssa altaassa. Vanhemman maksuu 4 € lisää uimakoulumaksuun yht. 18,50 € / kerta kausimaksun hinnalla. Se oikeuttaa jäämään uimaan ryhmän jälkeen lapsen kanssa

 

Ilmoittaudu EasySwim uimakoulukerhoon »

Tavoitteena diplomiuinti

EasySwim-uimakoulu kestää noin 40–60 kertaa riippuen yksilöllisestä oppimistahdista. Kun lapsen valmiudet ovat riittävät, on hän valmis suorittamaan Diplomiuinnin. 

Diplomiuinnissa annetaan osaamisnäytteet yhdeksällä käytäntöön perustuvalla tilanteella. Tilanteissa yhdistyvät kaikki elementit, joita on uimakoulutunneilla harjoiteltu, jotta lapset osaavat liikkua vedessä turvallisesti ja hauskalla tavalla.

Diplomiuinnissa ei enää ole teknistä arviointia, eikä se ole koetilanne. Kaikki osa-alueet on hyvin harjoiteltu ja kaikki käytäntöön perustuvat tilanteet on suunniteltu siten, että lapsella on tarvittava taitotaso. Diplomiuinti on opetuksen juhlallinen päätös, jossa ei ole pelkoa epäonnistumisesta.     

Lapset tekevät Diplomiuinnin näyttöjä omaan tahtiinsa uimakoulukerroilla ja kun kaikki osa-alueet sujuvat, tehdään lopuksi Diplomiuintinäytös, jossa lapset saavat esittää vanhemmilleen opittuja taitojaan. Diplomiuinnista lapsi saa muistoksi kunniakirjan (Diplomin).

Ensimmäiset Diplomiuinnit Forssassa suoritettiin 12.12.2015. Tänä päivänä jo useat kymmenet lapset ovat suorittaneet Diplomiuinnin Forssan Vesihelmessä. Huikeita lapsia!

Lisätietoa EasySwim metodista voi lukea täältä

Ostoskori

Maksutavat:

Seuraa meitä:

Valokuvat ja videot:

Vesikaste Oy  |  Arja Lundeqvist  |  +358 407687746  |  info@vesikaste.net