TIETOA VERKKOKAUPASTA

Vesikaste Oy

Minulla ja sitä kautta Vesikasteella on käytännössä jo vuosien, tai pikemminkin vuosikymmenien kokemus lasten uinnin ja vesiliikunnan parissa. Aluksi toimintaa tehtiin harrastuspohjalta uimaseurassa ja liikunnanohjaajan työn ohessa.

Itse yritys Vesikaste Oy on perustettu vuoden 2009 alussa, alunperin tuottamaan vesiliikuntapalveluja lapsille ja aikuisille. Palveluihin on sisältynyt vauva- ja perheuintia, EasySwim uimakouluja, uintikerhoja, erityisuintia kehitysvammaisille, sekä yksityisopetusta lapsille ja aikuisille. Uimaopetustyössä huomasin, että lasten käytössä olevat uintivälineet olivat monesti huonolaatuisia. Otin erilaisia tarvikkeita käyttöön uimaopetukseen, ja hyviksi havaittuja tuotteita aloin myymään muillekin.

Neljä vuotta sitten ulkomaanmatkalla näin ensimmäisen kerran merenneidon. Siitä sainkin idean että merenneitouinti ja merenneitoilu pitää saada Suomeen. Lasten liikunta on vähentynyt ja monet urheiluharrastukset ovat kovin totista toimintaa. Merenneitoilun ideana on ilo, hauskanpito, veden nautinnot ja samalla kuntokin kohenee. Itse olin aina toivonut saavani uida merenneidon lailla. Viimeinkin se toteutui. 🙂

Aloin sitten etsimään hyvää merenneitotuotteiden valmistajaa. Kun sellainen viimein löytyi, aloin tuomaan merenneidonpyrstöjä ja monofin-räpylöitä Suomeen. Merenneidonpyrstöjä on nyt myyty Suomeen ja Ruotsin Vesikasteen verkkokaupassa vuodesta 2017 lähtien. Mielenkiinto Vesikasteen merenneitotuotteille on noussut muuallakin, joten verkkokauppa avataan nyt myös muihin Eu maihin

Toimitusehdot

kaPäivitetty 4. marraskuuta 2018.

1. Verkkokauppa

Vesikaste.net verkkokauppaa hallinnoi:

Vesikaste Oy (Y-tunnus: 2911036-9)
Arja Lundeqvist
Murronkaari 7
30420 Forssa
info@vesikaste.net

2. Tuotteiden tilaaminen

Toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen ja Ruotsiin, mutta valmistelemme tilausten mahdollistamista muihinkin Euroopan Unionin maihin.

Tuotteet tilataan osoitteesta www.vesikaste.net, sivustolla olevaa ostoskoria käyttäen. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron antamista tilauksen yhteydessä. Saat sähköpostiisi ja puhelimeesi lähetystunnuksen millä voi seurata paketin kulkua.

3. Maksutavat

Maksuvälittäjämme on  Klarna. Tämä mahdollistaa monia maksutapoja, muun muassa yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut ja luottokorttimaksut, sekä Klarnan joustavat laskutustavat. Klarna laskulla voit maksaa tuotteet vasta tuotteiden saavuttua.

4. Toimitustavat

Kaikki Vesikaste Oy:n verkkokaupan tuotteet ovat heti saatavilla ja ne toimitetaan samana tai tilausta seuraavana päivänä. Tilaukset toimitetaan  Postin tai Matkahuollon välityksellä, heidän toimitusehtojen mukaan lähimpään toimipisteeseen. Jos haluat yksilöidä noutopisteen ilmoita siitä “kommentti” kentässä verkkokaupan kassalla. Toimitukset Suomessa kestävät pääsääntöisesti 1–2 päivää, ja arvioidut 3–6 päivää muihin EU-maihin. Muihin maihin paketi toimitetaan Postin välityksellä

Tuotteita voi noutaa ilman toimituskuluja erikseen sovittuna aikana. Vesikasteella ei ole kinteää toimitilaa, joten noudosta pitää aina erikseen sopia.

5. Toimituskulut

Yllä mainittu nouto on maksuton. Postipakettien toimituskulut määrittyvät koon mukaan (sekä Suomessa että Ruotsissa 3–8 €). Yli 150 € ostokset voidaan toimittaa kuluitta. Jos summa ylittää 150 €, valitse itse toimituskuluitta toimitus.

6. Vaihto- ja palautusehdot

Asiakas on itse velvollinen hoitamaan mahdollisesta palautuksesta aiheutuneet kulut (lakimuutos 6/14). Normaalihintaisilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, palautusoikeutta ei ole. Jos unohdat noutaa paketin postista, niin uudelleenlähetyskulut veloitetaan. Noutamaton paketti ei ole peruutus joten noutamaton paketti maksaa 11,90 € ja lisäksi lähetyskulut.

Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse info@vesikaste.net tai puhelimitse 040 7687746.

7. Reklamaatio

Mikäli lähetys on viallinen tai vaurioitunut, ilmoita siitä välittömästi.

Reklamaatiot käsitellään sähköpostitse info@vesikaste.net tai puhelimitse 040 7687746.

8. Asiakastiedot

Asiakastietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Katso lisätietoja Vesikaste Oy:n rekisteriselosteesta.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Päivitetty 4. marraskuuta 2018.

Tämä on yrityksen Vesikaste Oy henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 01.04.2018  ja voimassa toistaiseksi.

Varaamme oikeuden päivittää tätä rekisteri- ja tietosuojaselostetta tarvittaessa. Verkkosivustomme kehittyy jatkuvasti. Pyydämme käymään tällä rekisteri- ja tietosuojaseloste sivustolla aika ajoin.

Hyväksyt tämän rekisteri- ja tietosuojaselosteen käyttämällä www.vesikaste.net tai www.vesikaste.fi sivustoa joko verkkokauppassa, täyttämällä lomakkeen tai rekisteröitymällä asiakkaaksi.

REKISTERINPITÄJÄ
Vesikaste Oy, Murronkaari 7, 30420 Forssa  Suomi
Y-tunnus: 2911036-9

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Arja Lundeqvist c/o Vesikaste Oy, Murronkaari 7, 30420 Forssa, Suomi
Sähköposti: info@vesikaste.net

REKISTERIN NIMI
Verkkokaupan www.vesikaste.net ja www.vesikaste.fi rekisteri- ja tietosuojaseloste.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Käyttäjän henkilötietoja käsitellään laskutukseen, asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä palvelujen tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Markkinointiviestejä saatetaan lähettää sähköpostilla, mutta erittäin harvoin.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

  • Etunimi ja sukunimi
  • Yrityksen nimi (jos kyseessä yritysasiakas)
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tilaustiedot ja tilausten seurantakoodit
  • Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa Vesikaste – yrityksen omissa rekistereissä.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot hävitetään polttamalla.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta verkkokaupan tilauslomakkeen tai yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA SIIRTO EU:N TAI ETA:N  ULKOPUOLELLE
Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia esim. palvelimen hallinnointi. Rekisterin tietoja ei myöskään säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötietoja voidaan lisätä sähköpostiohjelmaan sekä Microsoftin hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Nämä palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa jotka ovat vain rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavan henkilön tiedossa.

Tietokannat sijaitsevat lukituissa tiloissa.

Verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten tiedot löytyvät verkkokauppasivuston hallintaliittymästä, joka sekin on suojattu vahvalla salasanalla.

Verkkokaupan sivut sijaitsevat kotimaisen Louhi Net Oy:n palvelimella.

Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin asiattomilta on pääsy estetty.

TARKASTUSOIKEUS
Käyttäjällä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, pyyttää muuttamaan tai poistamaan henkilörekisteriin hänestä tallennetut tiedot.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:
Arja Lundeqvist, Vesikaste Oy, Murronkaari 7, 30420 Forssa, Suomi

Henkilötietojen muutos- tai poistopyyntö voidaan tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@vesikaste.net.

MERENNEITOTUOTTEET

Merenneidonpyrstöt
Merenneidonpyrstöt on valmistettu laadukkaasta, hengittävästä materiaalista, jossa 80% nailonia ja 20% joustavaa neljään suuntaan joustavaa sapandexia. Valitse mittataulukosta oikea koko. Kasvunvaraa ei kannata kovasti varata jotta puku on mukava päällä. Jos lapsi on hyvin hoikka ja pitkä kannattaa valita vyötärön ja lantion ympärysten mukainen koko jättäen huomioimatta vyötärö-lattia mitan.  Kangas ei kestä mekaanista hankausta kuten ei uimapukukangaskaan. Vältä siis pyrstön hankaamasta altaanreunaan ja lattiaan.
Monofin uimaräpylä
Monofin räpylän sisäosa on valmistettu joustavasta muovista ja se on kestävä ja murtumaton. Muoviosan päällä on neopreeni päällinen, jossa on ommellut paikat jaloille ja pieni varsi nilkkaan.  Räpylä sujautetaan toinen terä edellä uimapukuosaan ja puetaan uimapuku ja monofin räpylä päälle. Merenneidonpyrstö kannattaa pukea rannalla tai altaan reunalla jotta pääsee suoraan veteen. Huuhtele monofin uimaräpylä vedellä jokaisen käytön jälkeen ja kuivata ilmavassa paikassa. Räpylä sopii vain uimiseen eikä hyppimiseen ja muuten liikkumiseen sen kanssa.  Räpylän suuaukko on tarkoituksella tiukka jotta jalat pysyvät siellä paremmin. Pukeminen on aluksi hieman hankalaa mutta parin kerrana jälkeen se sujuu jo hienosti. Lasten räpylä on suunniteltu  Merenneidonpyrstöön kokoihin 6,8,10,12. Aikuisten räpylä on suunniteltu Merenneidonpyrstön kokoihin XS, S, M, L Jos  jalan koko on yli 38 ja jalan malli aikuismainen niin silloin valitaan aikuisten räpylä ja XS-kokoinen merenneidonpyrstö. Jos lapsen jalan koko on alle 30 niin kerro se lisätietoja kohdassa niin lähetän pienempiaukkoisen räpylän. Jotta pystyt uimaan merenneidon lailla sinun pitää tilata myös Monofin räpyläosa! Se myydään erikseen. 

Tilaa räpylä »

Merenneidonpyrstön ja monofinräpylän pukeminen
Merenneidonpyrstö ja Monofinräpylä puetaan rannassa tai altaan reunalla, jotta sen kanssa pääsee suoraan veteen. Pujota räpyläosa uimapukuosaan varovasti toinen kärki edellä ja sen jälkeen pujotetaan koko räpyläosa paikoilleen. Kääri pyrstöosa rullalle ja sujauta jalat räpyläosaan jaloille kuuluvaan paikkaan. Tarkista että jalat ovat kunnolla sisällä ja nilkkaosa ylöspäin. Kun jalat ovat paikoillaan rullataan pyrstöosa vyötärölle asti. Merenneitopuvun alla pidetään omia bikinejä. Puvun voi pukea myös niin että vetää pyrstöosan ensin päälle ja laittaa räpylään molemmat jalat ja sitten vetää pyrstön räpylän päälle. Räpyläosan pitää olla napakka jotta se pysyy hyvin päällä uidessa! Monofinräpylä ja Merenneidonpyrstö tilataan erikseen.

Katso Youtube-video, jossa ohjeistetaan miten pyrstö ja räpylä kannattaa pukea.

Käytön jälkeen
Huuhtele merenneidonpyrstö ja monofinräpylä käytön jälkeen haalealla vedellä ja purista ylimääräinen vesi pois varovasti. Älä kierrä pyrstökangasta sillä se voi venyä ja rakenne vahingoittua. Älä käytä valkaisu- tai  huuhteluainetta. Älä myöskään silitä tuotetta tai laita sitä kuivausrumpuun. Kangas voi vahingoittua ja haalistua ja menettää kimmoisuutensa. Uimapukuosan voi pestä pesukoneessa. miedolla pesuaineella 30 asteen ohjelmalla. Kuivata tuotteet ilmavassa paikassa.
Turvallisuusasiat
HUOM! Merenneidon pyrstön kanssa uiminen vaatii hyvää uimataitoa (vähintään 50 m) ja se ei ole pelastautumisväline. Lapsen pitää osata kellua vatsallaan ja selällään ja osata sukeltaa ennen kuin pyrstöä käytetään. Ensimmäisellä kerralla vanhemman pitää olla kosketusetäisyydellä sillä uiminen pyrstöllä on erilaista kuin omilla jaloilla. Puvun riisumista kannattaa harjoitella vedessä. Irrotetaan ensin toinen jalka räpyläosasta ja sen avulla potkaistaan koko räpylä pois. Käsillä lasketaan uimapukuosaa alaspäin ja uidaan pois puvusta. Vanhemman pitää AINA valvoa lasten ja nuorten uintia.

Ostoskori

Maksutavat:

Seuraa meitä:

Valokuvat ja videot:

Vesikaste Oy  |  Arja Lundeqvist  |  +358 407687746  |  info@vesikaste.net