Toimitusehdot

Verkkokauppa

Voimassa 1.6.2016 alkaen

Vesikaste Oy
Arja Lundeqvist
Murronkaari 7
30420 Forssa

www.vesikaste.net
Y-tunnus 2911036-9
vesikaste@gmail.com

Tuotteiden tilaaminen
Tuotteet tilataan osoitteesta: www.vesikaste.net

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron antamista tilauksen yhteydessä. Saat sähköpostiisi ja puhelimeesi lähetystunnuksen millä voi seurata paketin kulkua. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti postin välityksellä.  Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden maksaminen
Verkkokaupassa hyväksytään yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut, mobiilimaksaminen, Pivo, Mobilepay

Toimitusajat ja -tavat
Kaikki Vesikaste Oy:n verkkokaupan tuotteet ovat heti saatavilla ja ne toimitetaan samana tai tilausta seuraavana päivänä. Tuotteet toimitetaan postitse ja postin toimitusehtojen mukaan. Pääsääntöisesti  1 pv. Voit myös valita lisätietoja kohtaan haluamasi posti pakettiautomaatin tai toimipisteen. Tuotteita voi noutaa ilman toimituskuluja erikseen sovittuna aikana. Vesikasteella ei ole kinteää toimitilaa joten noudosta pitää aina erikseen sopia.

Toimituskulut
Nouto maksuton. Postipaketit koon mukaan 3-8 €. Yli 150 € ostokset toimituskuluitta. Jos summa ylittää 150 € valitse itse toimituskuluitta toimitus.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakas on itse velvollinen hoitamaan mahdollisesta aiheutuneet kulut (lakimuutos 6/14).
Normaalihintaisilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, palautusoikeutta ei ole. Jos unohdat noutaa paketin postista niin uudelleenlähetyskulut veloitetaan.
Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse vesikaste@gmail.com tai puhelimitse 040-7687746

Reklamaatio
Reklamaatiot sähköpostitse vesikaste@gmail.com tai puhelimitse 040-7687746
Mikäli lähetys on vaurioitunut ilmoita siitä välittömästi

Asiakastiedot
Asiakastietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.  Vesikaste Oy:n rekisteriseloste

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ostoskori

Vesikaste

Arja Lundeqvist  |  gsm 040 7687746  |  vesikaste@gmail.com

Valokuvat ja videot