Aquarapid uimatossut

Uimakengät suojelevat jalkoja epäpuhtauksilta pesu- ja pukutiloissa ja ennaltaehkäisevät liukastumisia, sillä pohjissa on liukuesteet.

Aquarapid uimatossut on helppo pukea ja riisua ja ne ovat pehmeät ja miellyttävät jalassa. Ne on valmistettu hygieenisestä ja pehmeästä neopreenistä ja soveltuvat myös juuri kävelemään oppineille. Suosikkitossut vauva- ja perheuimareille. Tossuja käytetään myös kotona pesuhuoneessa suihkureissuilla.

Katso video

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Aquarapid uimatossut pienille lapsille pesu- ja pukutiloihin

Uimatossut suojelevat jalkoja epäpuhtauksilta pesu- ja pukutiloissa ja ennaltaehkäisevät liukastumisia, sillä pohjissa on liukuesteet. Aquarapid uimatossut on helppo pukea ja riisua ja ne ovat pehmeät ja miellyttävät jalassa. Valmistettu hygieenisestä ja pehmeästä neopreenistä ja ne soveltuvat myös juuri kävelemään oppineille. Tossuja käytetään myös kotona pesuhuoneessa suihkureissuilla.

Vauvauinti-ikäinen voi pitää näitä keveitä tossuja jalassaan koko uintiajan. Isommat lapset 2,5 – 3 vuotiaasta ylöspäin on tärkeää ettei jalassa ole mitään uimareissuilla. Uinnissa tarvitaan ja nilkan liikettä ja jos käyttää jäykkää kovapohjaista kenkää se estää uinnissa tarvittavan liikkeen. Nämä Aquarapid uimakengät ovat pehmeät ja ne eivät estä jalan normaalia liikettä.

Uimatossuja käytetään paljon vauva-ja perheuintiryhmissäni.

Kokotaulukko

Mittaa lapsen jalan pituus seisovassa asennossa. Tossuun ei kannata ostaa kasvunvaraa sillä liian isoilla ei ole hyvä kävellä

  • 20-21 / pohja 12,5 cm
  • 22-23 / pohja 14 cm
  • 24-25  / pohja 15 cm
  • 26-27 / pohja 16 cm
  • Värit: sininen ja punainen

HUOM! Tossut eivät ole kuitenkaan tae kaatumattomuudelle. Lasta pitää opettaa varovaiseen liikkumiseen allas- ja pesutiloissa.

Lisätiedot

Väri

punainen, sininen

Uimatossun koko

20-21, 22-23, 24-25, 26-27