EasySwim Pro uimaopetuspuku

64,90 

  • EasySwim uimaopetuspuku tukee lapsen uimaan oppimista.
  • Kaksi väriä: pinkki ja sininen.
  • Materiaali: 82% nailon ja 18% spandex.
  • Kelluntamateriaali: PE Foam Hyper 05.
  • UV-suoja: 50+.
  • CE-hyväksytty.

Katso kokotaulukko alta. Toimitusehdot

Kuvaus

EasySwim Pro kelluttava uimaopetuspuku lapselle uinnin opetteluun

 

EasySwim Pro kelluttava uimaopetuspuku on kehitetty tukemaan lapsen uinnin opettelua. Kelluttava uimapuku antaa lapselle turvaa ja varmuutta vedessä. Kellukkeet mukailevat vartalon muotoja ja ne on mitoitettu sopivaksi suhteessa puvun kokoon ja lapsen painoon. Puku ei rajoita lapsen liikkuvuutta ja oikean uintiasennon oppiminen on helppoa.

Ominaisuudet

EasySwim Pro uimaopetuspuku koostuu kahdesta osasta: kelluttavasta liivistä ja uimahousuista. EasySwim-tunneilla tehdään harjoitteita sekä kelluttavan liivin kanssa, että ilman kellukkeita. Kaksiosaisuuden ansiosta tämä on helppo toteuttaa.

EasySwim pro liivissä on vetoketju, joten se on helppo pukea ja riisua. Vetoketjun tarralukitus estää vetoketjua avautumasta kesken uimisen. Liivi puetaan siten, että pienemmillä lapsilla vetoketju on selkäpuolella  ja isommilla lapsilla etupuolella.

Liivissä on yhteensä neljä kelluketta: kaksi edessä ja kaksi takana. Kelluttavuutta voi säätää ottamalla osan kellukkeista pois. Kun lapsi oppii uimaan paremmin, liivistä pystyy vähentämään kelluttavuutta poistamalla kellukkeita. Koska kellukkeet eivät ole puhallettavaa mallia, ovat ne puhkeamattomia. Tämä lisää luonnollisesti turvallisuutta.

EasySwim Pro uimaopetuspuku on valmistettu laadukkaasta joustavasta uimapukukankaasta ja se on UV-suojattu (50+). Kelluntamateriaalina hyvin kelluttavaa ja hygieenistä PE-vaahtoa, jolla on myös lämpöä eristävä vaikutus. Näin pienet uimarit pysyvät helposti lämpiminä pidempäänkin vedessä ollessaan.

 

Katso vauhdikas videoesitys:

 

EasySwim uimaopetuspuku käytössä video

 

 

Hoito-ohje

Käytön jälkeen huuhtele puku haalealla vedellä. Tarvittaessa voit käyttää vähän saippuaa, tai mietoa pesuainetta mukana. Tuote on konepesun kestävää, mutta pesuksi riittää käytönjälkeinen huolellinen huuhtelu kuten yleensäkin uimapuvuille. Jos haluat pestä asun pesukoneessa, käytä hieno- tai käsinpesuohjelmaa. Älä käytä huuhteluainetta. Ota kellukkeet pois konepesun ajaksi!

 

Valitse oikea koko alla olevasta taulukosta:

 

KOKO PAINO Rinnanympärys  IKÄ
XS 13-16 kg 54 cm 2-3 v
S 14-17 kg 58 cm 3-4 v
M 17-24 kg 62 cm 4-5 v
L 24-28 kg 66 cm 5-6 v
XL 28-38 kg 70 cm 6-8 v
XXL 38-45 kg 80 cm 8-10 v

Jos lapsi on kahden koon rajalla, suosittelemme valitsemaan isomman puvun, koska pukujen mitoitus on pienehkö. Puvun pitää kuitenkin olla napakka, jotta se on mukava käytössä ja pysyy hyvin lapsen päällä vedessä ollessa. Puku puetaan märkänä joten lycra joustaa märkänä paremmin ja helpompi pukea päälle.

 

Tämä kelluttava uimapuku on tarkoitettu käytettäväksi ohjatuilla EasySwim-tunneilla. Puku soveltuu myös omatoimiseen uinnin harjoitteluun.
Olemme käyttäneet EasySwim Pro uimaopetuspukua uimakoulutoiminnassamme jo useita vuosia ja saaneet asiakkailtamme erittäin hyvää palautetta puvusta. Puku on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja se kestää käytössä pitkään.

HUOM! EasySwim Pro uimaopetuspuku ei ole pelastautumispuku, eikä kelluntapuku. Uimataidotonta lasta ei saa jättää hetkeksikään ilman valvontaa!

Katso myös muut kelluttavat vaihtoehtomme:

 

Malmstenin puhkeamattomat käsivarsikellukkeet 3-osainen kelluke – uutuusmalli

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

EasySwim -puvun väri

pinkki, sininen