Merenneidonpyrstö 6 / 110–120 cm

47,00 

Valittuasi pyrstön värin näet kyseisen mallin kuvat.  Jos haluat tietää mikä on pyrstön nimi vie kursori kuvan päälle niin nimi tulee esiin.

Lisätietoja ja käytännön vinkkejä merenneito tuotteista »

Merenneidonpyrstö on lasten ja myös isompienkin tyttöjen unelma. Laadukas hengittävä neljään suuntaan joustava suomukangas. Merenneitonpyrstössä on kärkivahvikkeet jotka suojelevat pyrstön kulumista. Kestää hyvin allas- ja merivettä. Vesikaste Oy on merenneidonpyrstöjen maahantuoja. Tuotteet on testattu Vesikasteen Merenneitokoulussa.

HUOM! Jotta voit uida merenneidon lailla pitää olla sekä Merenneidonpyrstö että Monofinräpylä. Nämä tilataan erikseen verkkokaupasta.

Nopea ja luotettava toimitus!

Poista

Kuvaus

Merenneidonpyrstö 6 / 110–120 cm pituiselle lapselle

  1. Valitse pyrstön väri.
  2. Näet valitun mallin kuvat..
  3. Muista tilata erikseen myös Monofin räpylä.

Koko 6 mitat

VYÖTÄRÖ LANTIO VYÖTÄRÖ-LATTIA
54 – 57 59 – 64 58 – 66

Kaikkien kokojen kokotaulukko löytyy täältä »

Lisätiedot

Merenneidon pyrstön väri

Arianna, Fantasy Ocean, Fantasy Pink-Blue, Giza, Jasmin, Ocean, Pink Lady, Princess, Aurora, Bali Blush, Bali Breez, Bali Hot, Black Sea, Blue, Blue Lagoon, Candy, Deep Ocean, Dori, Fantasy Blue, Fantasy Dream, Fantasy Pink, Gold, Kesäkukka, King, Koralli, Lagoon, Lime Ricky, Lumi, Nemo, Ornamentti, Pineapple, Pink Stars, Pinkki Galaksi, Queen, Royal Blue, Seven Seas Rainbow, Simpukka, Sparkling Pearls, Sunny Days, Tähtisumu, Turquoise glitter, Yksisarvinen