Monofin uimaräpylä murtumaton malli

45,00 55,00 

Lisätietoja ja käytännön vinkkejä merenneitotuotteista »

Monofin uimaräpylää käytetään yhdessä Merenneidonpyrstön kanssa = Ihana uintikokemus.

Iso räpyläosa antaa uintiin ja sukellukseen tehoa ja sen avulla pystyt sukeltamaan pidemmälle ja syvemmälle kun omilla jaloillasi. Voit nauttia vedenalaisesta maailmasta ja kokea olevasi vaikka sadun merenneito tai vaikka vedessä asustava muu olento. Monofin räpylää on saatavana lasten ja aikuisten koossa. Voit myös ostaa monofin räpylän erikseen jos et ole innokas hankkimaan Merenneidonpyrstöä.

Poista

Kuvaus

Monofin uimaräpylä on valmistettu joustavasta muovista ja räpylän päällä on neopreenista valmistettu päällinen, jossa on ommellut paikat jaloille ja pieni varsi nilkkaan. Räpylä sujautetaan toinen terä edellä uimapukuosaan ja puetaan uimapuku ja monofin räpylä päälle. Merenneitoasu kannattaa pukea rannalla tai altaan reunalla jotta pääsee suoraan veteen. Huuhtele monofin uimaräpylä vedellä jokaisen käytön jälkeen ja kuivata ilmavassa paikassa. Monofin uimaräpylä murtumaton malli on kestävä, mutta se sopii vain uimiseen eikä hyppimiseen ja muuten liikkumiseen sen kanssa. Räpylän suuaukko on tarkoituksella tiukka jotta jalat pysyvät siellä paremmin. Pukeminen on aluksi hieman hankalaa mutta parin kerrana jälkeen se sujuu jo hienosti.

Lasten Monofin uimaräpylä

  • Suunniteltu  Merenneidonpyrstöön kokoihin 6 ,8, 10, 12.
  • Jos lapsen jalankoko on alle 30 niin kerro se lisätietoja kohdassa niin lähetän pienempiaukkoisen räpylän.

Aikuisten Monofin uimaräpylä

  • Suunniteltu Merenneidonpyrstön kokoihin XS, S, M, L.

Monofin räpylä ja Merenneidonpyrstö yhdessä mahdollistaa uinnin merenneidon lailla

Iso räpyläosa antaa uintiin ja sukellukseen tehoa ja sen avulla pystyt sukeltamaan pidemmälle ja syvemmälle kun omilla jaloillasi. Voit nauttia vedenalaisesta maailmasta ja kokea olevasi vaikka sadun merenneito tai vedessä asustava muu olento. Voit ostaa monofin räpylän myös erikseen. Voit vaikka itse ommella merenneidonpyrstön?? Suosittelen ensin hankkimaan räpylän siten vasta valmistamaan merenneidonasun. Jos kuitenkin haluat hankkia kaikki valmiina, sekin on mahdollista tästä verkkokaupasta.

HUOM! Uinti monofin räpylällä vaatii hyvän uimataidon sillä molemmat jalat ovat vierekkäin räpylän sisällä. Harjoittele myös räpylän riisumista vedessä ennen pyrstöllä uimista. Monofin räpylä ei ole uima-apu eikä pelastusväline! Vanhempien pitää ehdottomasti valvoa lapsia monofin räpylällä uidessa!

Tutustu myös Merenneidonpyrstö valikoimaamme tästä linkistä!

Lisätiedot

Monofinin koko

lapset, aikuiset