Uimaopetusta yksityistunteina

Uimataidon määritelmä
Henkilö, joka pudottuaan syvään veteen niin, että pää käy veden alla ja päästyään uudelleen pinnalle ui yhtäjaksoisesti 200 metriä, josta 50 metriä selällään, on uimataitoinen

Oletko uimataitoinen? Jos et ole, ota ihmeessä yhteyttä!

Voit täyttää esitietolomakkeen, otan yhteyttä ja sovitaan aloituspalaveri.
Täytä esitietolomake uimaopetukseen »

Yksityisotetusta? Miksi?
Yksityisopetus on sopiva ratkaisu heille, joille isot uimakouluryhmät eivät jostakin syystä sovi.  Aikataulut ja  tavoitteet  sovitaan yhdessä opettajan kanssa. Opetus voi olla yksilö-, pari- tai pienryhmäopetusta. Opetuskertoja voi ottaa yhden tai useamman, tarpeen mukaan.

Yksityisopetuksessa tunti rakennetaan osallistujalle sopivaksi. Uinnista saa välittömän henkilökohtaisen palautteen ja pystytään tekemään paljon oikeita toistoja, näin oppiminen on tehokasta. Yksityisopetus voi olla alkeisuinninopetusta uimataidottomille, uintitekniikkaopetusta tai pienten osa-alueiden opetusta esim. hengitystekniikkan tai volttikäännöksen opettelua. Yksityisopetus sopii aikuisille ja lapsille.

Arat lapset (yli 4 v.)
Vesipelkoinen lapsi liikkuu hyvin varovaisesti vedessä eikä suostu sukeltamaan ja veden roiskeet häiritsevät lasta kovasti. Isoissa uimakouluryhmissä lapsi helposti jää sivustaseuraajaksi. Arka lapsi ei usein halua edes olla mukana uimakouluryhmässä, sillä hän kokee helposti alemmuudentunteita. Oppiminen vaikeutuu entisestään. Muutaman kerran yksityisopetus auttaa eteenpäin.

Lisäksi on lapsia, joille koulu-uinti tuottaa stressiä, koska he eivät osaa uida kovin hyvin tai eivät ollenkaan. Usein heikosti uivat 3-luokkalaiset välttelevätkin niitä. Tällöin taas muutama yksityistunti auttaa eteenpäin ja uintitunnitkin alkavat tuntua mukavilta.

Erityislapset ja -aikuiset
Erityisoppilaat ovat kaikenikäisiä ja vammat ovat kovin vaihtelevia. Jos sopivia uimakouluryhmiä ei löydy, yksityisopetus on toimiva vaihtoehto. Tällöin esim. vakavan liikuntavamman omaava henkilö voi saada itselleen elämänikäisen harrastuksen.

Ikäihmiset tai liikuntavammaiset voivat saada avustusta pesu-, puku- ja saunatiloissa ja päästä avustettuna uimaan, vesijuoksemaan tai vain nauttimaan vedessä olosta.

Tekniikkaa kaipaavat lapset
Lapsi tai nuori voi osata uida hiukan mutta hyvän uimataidon määritelmä ei vielä toteudu. Lisäopetusta, jotta varmuus ja tekniikka parantuvat.

Lapsi voi olla esimerkiksi kiinnostunut uimaseuraan liittymisestä tai on jo uimaseurassa, mutta uimataito ei ole kovin hyvä. Tällöin vanhemmat voivat ottaa lapselleen tekniikkaopettajan, joka auttaa eteenpäin.

Alkeisopetusta tai uintitekniikkaa kaipaavat aikuiset
Täysin uimataidottomille aikuisille turvallista alkeisopetusta.

Täsmäopetusta aikuisille, jotka haluavat hioa jotain tiettyä tekniikkaa (esim. vapaauinti tai rintauinti).

Hinnasto

Yksityistunnit

 • 45 € / 45 min.
 • 50 € / 60 min.
 • Merenneitouinti 50 € + lainaksi Merenneidonpyrstö 20 € = 70 €
  + uimahallin sisäänpääsymaksu. lapset 5 e, aikuiset 8 e

Ryhmähinnat

 • 2 uimaria 60 €
 • 3 uimaria 70 €
 • 4 uimaria 80 €
  + uimahallin sisäänpääsymaksut, lapset 5 e, aikuiset 8 e
 • Merenneitokoulu n. 50 min.
  • 2 merenneitoa 60 € + lainapyrstöt 20 € = 80 €
  • 3 merenneitoa 65 € + lainapyrstöt 30 € = 95 €
  • 4 merenneitoa 70 € + lainapyrstöt 40 € = 110 €
   + uimahalli sisäänpääsymaksut, lapset 5 e, aikuiset 8 e

 

Ostoskori

Maksutavat:

Seuraa meitä:

Valokuvat ja videot:

Vesikaste Oy  |  Arja Lundeqvist  |  +358 407687746  |  info@vesikaste.net